Infographic voor de provincie

Infographic

Voor de provincie ontwierpen wij diverse infographics. Deze infographics dienen als visuele ondersteuning in de zoektocht naar en uitvoering van een nieuwe omgevingsvisie. De provincie Gelderland staat namelijk voor een aantal grote opgaven. Er zijn veranderingen gaande op drie belangrijke thema’s: economie, bereikbaarheid en duurzaamheid.

Daarom zijn wij het afgelopen jaar betrokken geweest bij het concretiseren van de omgevingsvisie. Hiervoor hebben wij diverse stakeholdersessies gevisualiseerd en vertaald in losse praatplaten. De uitkomsten van al deze sessies hebben wij vervolgens gebundeld in een infographic. Deze infographic voor de provincie als handvat gebruik in de daadwerkelijke uitwerking van de omgevingsvisie. De infographic is bedoeld om medewerkers van de provincie te activeren en enthousiasmeren. Om zo de benoemde thema’s gezamenlijk na te streven en te gaan voor een Gaaf Gelderland.

Lees meer over de omgevingsvisie op de website van de provincie. Benieuwd welke infographics wij nog meer maakten. Bekijk ons portfolio of lees erover op onze diensten-pagina.

Infographic Provincie Gelderland

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?


CONTACT