Animatievideo laten maken?

Illustration Ink vertaalt jouw verhaal in een inspirerende, informerende of enthousiasmerende animatievideo. Van uitlegvideo, bedrijfsfilm, commercial tot korte clip voor social media of andere vormen van bewegende content.


Aan de slag!
Image

Infographic laten maken?

Een infographic is een overzichtelijke visuele weergave van informatie. Wij maken infographics in allerlei vormen.  


Aan de slag!

UITGELICHTE ANIMATIES


Nordic Pharma creëert bewustwording
rondom darmkanker

De Investeringsimpuls Verkeersveiligheid
in bewegend beeld

De aankondiging van 'Beleef het wonder
van Gouda'


WAAROM EEN ANIMATIEVIDEO
LATEN MAKEN?

Een animatie is perfect om het verhaal van jouw organisatie, een proces of complexe informatie helder uit te leggen. Door de combinatie van tekst, beeld
en geluid wordt de boodschap zo effectief mogelijk gecommuniceerd. Ook zijn animatievideo’s ideaal om te gebruiken op je website, social media of in een nieuwsbrief.

SPCO

ZO MAKEN WIJ VOOR JOU EEN ANIMATIEVIDEO

01.

Doel wordt concept

Een animatie is maatwerk. We starten met een oriënterend gesprek waarin we het doel van de video scherp krijgen. Wat wil je ermee bereiken? En wie wil je ermee bereiken? Samen kiezen we een juiste tone of voice.

02.

Stijl bepalen

Animaties zijn er in allerlei vormen en stijlen. We zoeken naar een stijl die past bij je huisstijl of jouw doelgroep. Van handgetekende animatie, karakter animatie, 2D of whiteboard animatievideo. Je kunt het zo gek niet bedenken.

03.

Je verhaal in een script

We werken het verhaal dat jij met de animatie wil vertellen uit. Met een script brengen we alle details die in de animatievideo zichtbaar zijn in kaart. We houden het verhaal scherp, kort en bondig, zodat we de aandacht van de kijker niet verliezen. Zo creëer je de meeste impact met een animatie.

04.

Storyboard

Klopt het verhaal? Dan werken we het uit in beeld. Per scène teken we de animatie uit in een storyboard. Hierdoor krijg je een beter beeld van hoe de combinatie van gesproken tekst, geschreven tekst, bewegingen en illustraties jouw verhaal tot leven laten komen.

05.

Uitwerking

Na een definitief akkoord op het storyboard starten we met het animeren en leveren we de animatievideo in verschillende formats aan. Ook helpen we je bij het inzetten van de animatie op diverse kanalen, zodat jouw doelgroep de video daadwerkelijk te zien krijgt.


SCHOLENGROEP MET
EEN MISSIE

DeBasisFluvius heeft een bottom-up mentaliteit en staat midden in de maatschappij. Om het gesprek op gang te brengen en mensen meer onderdeel te laten zijn van het geheel, bedachten wij een manier om het verhaal van de scholengroep zowel fysiek als digitaal te communiceren. Een 3D organogram vormde de basis voor de animatievideo, die breed is ingezet om betrokkenen te prikkelen en activeren.

Bekijk project

VEELGESTELDE VRAGEN


WIJ MAAKTEN AL ANIMATIES VOOR


Image
Image
Image
Image
Image
ImageImageImageImageImageImage

Neem contact met ons op  Je naam

  Je e-mail

  Je telefoonnummer

  Vraag/opmerking

  Ik geef hierbij toestemming aan Cre-Aid B.V. om mijn gegevens te verwerken, zoals beschreven in de privacyverklaring, om zo mijn vraag zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

  Onze formulieren zijn beveiligd met reCAPTCHA. De Privacy Policy en Terms of Service van Google zijn van toepassing.