Illustraties voor kinderboeken

Sneller naar de kern van uw verhaal

In kinderboeken zijn illustraties erg belangrijk en spelen ze een grote rol. Wij vinden het leuk om voor kinderen te illustreren, ze hebben een grote fantasie en de illustraties zijn belangrijk voor hun ontwikkeling. Illustraties bij een verhaal versterken de sfeer en brengen een verhaal tot leven. Wie kent niet de verhalen van Jip en Janneke, Nijntje en de GVR. Behalve kinderboeken illustreren wij ook geboortekaartjes, wenskaarten, karakters en posters.

Opvallende illustraties

Grofweg kunnen we illustraties in kinderboeken opdelen in twee categorieën: informatieve illustraties en illustraties voor bij een verhaal. Voor de allerjongsten zijn er de aanwijsprentenboeken waarmee kinderen voorwerpen, kleuren, vormen en getallen leren kennen. In educatieve boeken worden illustraties gebruikt om een onderwerp te verduidelijken of uit te leggen.

Complexiteit eenvoudig weergeven

Wij illustreren in verschillende stijlen en voor verschillende leeftijdsgroepen. Iedere illustrator heeft zijn of haar eigen handschrift dat ingezet kan worden bij jouw verhaal. Wij maken illustraties voor prentenboeken, stripverhalen, educatieve boeken en schoolboeken. In een digitale versie voor de tablet of pc kunnen wij een illustratie helemaal tot leven laten komen. Denk bijvoorbeeld aan een interactief prentenboek op de iPad voor kinderen.


klanten:

  • artez logo
  • fontys logo
  • ggd logo
  • Flores Onderwijs
  • rabobank logo
  • rijksoverheid logo

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?


CONTACT