Website illustraties

Tegenwoordig kan iedereen met een beetje verstand van computers zijn eigen site bouwen. Het resultaat: allemaal dezelfde soort websites. Vaak aangevuld met foto’s van stock-sites. Zo gebeurd het dikwijls dat je op verschillende sites dezelfde foto tegen komt met iedere keer een ander doel. De beelden zijn onpersoonlijk en sluiten vaak niet naadloos aan op de inhoud. Een illustratie kan je helpen boven dit online maaiveld uit te steken. Authentiek, handgemaakt en speciaal voor jouw verhaal en boodschap gemaakt.

Elkaar versterken

Onze illustratoren maken illustraties die perfect op de inhoud van jouw website aansluiten. Door in de illustraties je merkidentiteit en huisstijl te verwerken versterk je de merkbeleving bij jouw bezoekers. Het is de kunst om beeld en tekst elkaar te laten versterken. Niemand leest graag grote lappen tekst. Bezoekers willen visuele content. Illustraties zorgen ervoor dat bezoekers de de boodschap sneller verwerken en beter onthouden.

Complex proces helder gemaakt

Een illustratie op je website is ideaal om complexe processen of een workflow visueel weer te geven. Laat zien hoe jouw producten en diensten werken. Daarnaast is het ook mogelijk om bewegende illustraties in te zetten in de vorm van een korte animatie. Bekijk eens ons portfolio voor de mogelijkheden. Benieuwd naar wat er nog meer kan? Wij vinden het altijd leuk iets van je te horen en bespreken graag jouw specifieke situatie.

Samen de mogelijkheden bespreken?


Contact