Aantrekkelijk en prikkelend

Beleids- en adviesrapporten, jaarverslagen, protocollen, nota’s, vaak zijn het dikke rapporten met lange zinnen waar lastig doorheen te komen is. Illustraties helpen om een onderwerp eenvoudiger te maken en spreken meer tot de verbeelding. Een bijkomstigheid is dat het de uitstraling verbetert, een document met illustraties laat het er een stuk aantrekkelijker uitzien waardoor de lezer eerder geneigd is er iets mee te doen.

Onderwerpen vereenvoudigen

Onderzoek heeft uitgewezen dat beelden het leerproces en het onthouden van informatie sterk verbeteren. Ze zijn zeer geschikt om complexe onderwerpen of technische informatie te vereenvoudigen. Het verduidelijkt de relatie tussen de inhoud. Onze illustraties zijn zowel geschikt voor print, druk en/of online. Voor digitale publicaties is er de mogelijkheid om bewegende en interactieve illustraties te maken. Dit maakt het soms nog eenvoudiger om een complexe situatie te verhelderen.

Passende illustraties

Samen met jou kijken we wat het doel van het rapport is, welke uitstraling het moet hebben en hoe we de illustraties ontwikkelen zodat ze hierop aansluiten. Ons team van illustratoren heeft jarenlange ervaring in het illustreren voor rapporten en publicaties. Iedere illustrator heeft zijn of haar eigen unieke stijl die ingezet kan worden bij jouw ‘specifieke’ vraag. Zo is elk beeld uniek en passend bij jouw organisatie, merk of product. Een aantrekkelijke publicatie gaat natuurlijk verder dan alleen beelden. Wij kunnen voor jou ook de opmaak uit handen nemen.

mijnplein

Een jaarverslag alleen dan anders. Een versie in de vorm van een geïllustreerde metrolijn. Op de kaart staan alle scholen van mijnplein afgebeeld met de belangrijkste speerpunten per school. Op de andere zijde staat het unieke verhaal van iedere individuele school. Het resultaat is een visueel aantrekkelijk jaarverslag. Geschikt voor alle belangengroepen.

Bekijk project

Samen de mogelijkheden bespreken?


Contact