Bibliotheek Hengelo

Visualisatie meerjarenbeleid 2017 t/m 2019

Bibliotheek Hengelo wil een multidisciplinaire plek worden. Een plek waar ruimte is om te ontmoeten en waarin persoonlijke ontwikkeling voor iedereen, participatie, zelfredzaamheid en educatie, centraal staan. De bibliotheek moet meer dan ooit het hart van de stad worden in plaats van een traditionele uitleenfaciliteit. Het is een plek waar iedereen de kans krijgt om te leren.

De krachtige visie heeft bibliotheek Hengelo verpakt in een nieuw strategisch meerjarenbeleid voor de periode 2017 t/m 2019. Om deze maatschappelijke rol ook daadwerkelijk te kunnen realiseren is de volgende stap het communiceren van deze inspirerende boodschap naar de bezoekers, medewerkers en vrijwilligers. De bibliotheek wilde geen dik document met complexe taal, maar een moderne, heldere visualisatie van het nieuwe beleid. Wij verzorgden een visualisatie waar in één oogopslag duidelijk wordt hoe en waarom de bibliotheek een maatschappelijke rol in het stadsbeeld zal vervullen.

In de vorm van posters wordt de visualisatie nu gebruikt als communicatiemiddel. Dit middel wordt gebruikt om intern medewerkers, maar ook vrijwilligers op de hoogte te stellen van de nieuwe strategie.

Wil je ook een visualisatie laten maken?


CONTACT